top of page

Thais restaurant

Panya Chaiwari,

chef-kok van “La Maison Thaï” laat u kennismaken met zijn keuken. Sommige bereidingen hebben tijd nodig om u de ware smaak te geven. Wees tolerant als u langer moet wachten dan in een klassiek restaurant.

De Thaise gastronomie is wereldberoemd. Of het nu pittig of eerder mild is, harmonie is de belangrijkste leidraad achter elk gerecht. De Thaise keuken is in wezen het huwelijk van eeuwenoude invloeden uit het Oosten en het Westen, op harmonieuze wijze gecombineerd tot één Thaise entiteit.

De kenmerken van de Thaise keuken hangen af van wie het kookt, voor wie het gemaakt is, voor welke gelegenheid en waar het bereid wordt. Gerechten kunnen worden verfijnd en aangepast aan alle smaken.

Oorspronkelijk weerspiegelde de Thaise keuken de kenmerken van een levensstijl dicht bij water.

Een Thaise maaltijd wordt gegeten met een vork en een lepel.

Zelfs een eenvoudig gerecht zoals gebakken rijst met varkensvlees of witte rijst met gebakken eend, wordt in zulke kleine stukjes geserveerd dat een mes niet nodig is. De lepel wordt gebruikt om voedsel naar de mond te brengen.

Geniet van uw reis naar het land van de glimlach.


bottom of page